dimarts, 10 de gener del 2012

10/01/2012


En la sessió d'avui hem treballat amb el nostre grup de treball. El nostre projecte està centrat en treballar la climatologia aquest tema va sorgir ja que era una temporada que tots els dies plovia i varem crear un cas hipotètic:

Hem escollit aquesta temàtica a treballar, ja que els infants es mostraven desorientats degut als canvis que es produeixen en la climatologia, és a dir, els canvis que els infants observen en el cel. Així doncs, arrel de la curiositat que han mostrat els infants, hem decidit treballar una unitat didàctica  del cel.

Aquest projecte es dura a terme amb un grup de P-5 i tindrà una durada de 1 més, 11 sessions d’una hora i quart aproximadament


Hem creat diversos material digitals com ara: diversos jocs amb el Jclic, un joc interactiu amb el power point, un conte amb el power point, hem creat un vídeo amb el Movie Maker del cicle de l’aigua, una activitat utilitzant el TuxPaint. El nostre projecte te una finalitat i és que els infants entenguin els diferents canvis meteorològics.




Aquí us adjunto alguna de les imatges que hem utilitzar per crear el nostre projecte:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada