diumenge, 18 de desembre del 2011

15/12/2011


Avui em treballat amb l’Àngels, ha estat una classe molt rara, ja que al principi no funcionava cap ordinador, això a dificultat la feina i ha endarrerit la classe.
avui hem apres a utilitzar un nou programa Corel Draw, és un programa pensat pels dissenyadors i que permet realitzar modificacions en imatges per a poder fer una imatge amb moviment.
Ha estat la primera vegada que he treballat amb ell. Hem començat una tasca que consistia en crear una imatge vectorial, en aquest cas amb una imatge d'una fruita. L’havíem d'anar modificant per tal de separa el contor i la figura de dintre. En el moment de realitzar la practica he tingut bastants problemes, ja que no podia seguir el ritme de la classe i alhora apuntar tot el que deia la professora. Penso que aquesta practica te moltes dificultats per realitzar-la de manera individual a casa, ja que són molts passos a seguir i mai havien tingut contacte amb el programa. Per finalitzar, he de dir que a
quest programa ens permet, com a futures mestres, poder realitzar diferents recursos que ens serviran en el dia a dia de l'aula, com la creació d'un conte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada