dimarts, 20 de desembre del 2011

20/12/2011

Avui amb el Joan Anton hem dut a terme les exposicions que portem preparant des del últim dia de classe.
La exposició consistia que cada grup havia de buscar un centre escolar que tingués incorporades les TIC en el aula i preparar una exposició. L’escola seleccionada ha estat Nuestra Senyora del Rosario.
La exposició ha sortit força bé. Estàvem nervioses, però no tant com la primera, ja que sabíem el que ens avaluava el Joan Anton. No ha estat una exposició gaire difícil, el vocabulari era senzill i no complicat, la dificultat de la exposició ha estat seleccionar, entendre i planificar la informació amb al finalitat de transmetre-la de manera adequada als nostres companys.
La sessió anterior no vaig sortir gaire contenta, ja que uns dels membres del grup no estava d’acord de com portar la exposició a terme, però estic molt contenta amb el resultat, tots el membres del grup hem participat i hem donat tot de nosaltres.
Per finalitzar m’agradaria destacar que aquest tipus d’activitats (fer exposicions sobre diferents escoles) penso que enriqueix molt la classen i els nostres coneixements, ja que sortim de la dinàmica que el professor doni la matèria. El fet que sigui un alumne qui et doni una classe “teòrica” fa que l’atenció augmenti i que entenguis millor el concepte, ja que la persona que ho esta explicant s’ho a tingut que preparar abans, treballar el text, interioritzar-ho i entendreu per poder transmetre-ho a la resta de la classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada