dijous, 6 d’octubre del 2011

04/10/2011

La sessió d’avui l’hem dedicat a treballar per grups per preparar el debat del proper dia 11 d’octubre.
La lectura que estem treballant es diu Nuevas Tecnologias aplicadas a la Educación.
A partir d’aquesta lectura es van comentar diferents punts de vista dels diferent membres del grup. Aquest fet ens va fer enriquir el nostre coneixements i a la vegada conèixer més a la persona, ja que sempre en aquest tipus de feina surten i es parlen de les experiències personals.
La lectura era fàcil treballar-la perquè no era complicada, el vocabulari era comprensible i estava molt bé estructurada. Per aquest motiu totes tres varem veure com ha evolucionat l’informàtica al llar del anys i com aquestes s’han anat incorporant i aplicant poc a poc a l’educació, sent avui una eina fonamental per a les escoles.
La conclusió que vaig extreure d’aquesta sessió es que les generacions futures creixen en un domini de l’informàtica molt superior a les generacions passades. Hem considero una persona jove, no obstant això la possibilitat d’aprenentatge que vaig tenir jo han estat inferior a les generacions d’avui en dia. Però un dels components del grup que té més edat que jo ens explicava que l’ordinador que ells utilitzaven fa anys mancaven de molts dels avanços tecnològics que ara tenen o que jo ja utilitzava. D’igual manera els ordinador que en un futur tindrem, donat el pas agegantat dia daré dia que dona l’informàtica, seran molt més moderns que els que ara utilitzem. Així doncs crec que cal un reciclatge continu per tal de ser una persona competent en el domini de l’informàtica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada