dissabte, 22 d’octubre del 2011

20/10/2011

A la sessió d’avui hem aprés a utilitzar algunes de les eines que ens ofereix el programa paint i photosoph. Tots dos programes són per manipular imatges.
En aquesta sessió hem après ha a canviar la mida de les imatges, a guardar-les en diferents formats i veure les diferencies que suposa guardar una imatge en un format o un altre, he aprés a canviar la lluminositat de les fotografies i, en definitiva a millorar les qualitats d’aquestes. He de destacar que la mestra anava dient els procediments que havíem d’anar seguint, però en algunes ocasions anava tan perduda que tenia que consultar amb els companys/es del voltant. La meva companya i jo ens anaven recolzant perquè era un contingut nou per nosaltres i difícil de seguir. Aquest fet penso que no només ens afectava a nosaltres, ja que a classe sortien dubtes i moments de dir a la mestra “espera que me perdut”, fet que demostra que no tota la classe anava al mateix temps i dificultava la feina.
En definitiva, la sessió d’avui ha estat molt enriquidora tant a nivell professional com personal, ja que penso que saber el funcionament d’aquests dos programes és essencial pel que fa a l’àmbit tecnològic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada