dimarts, 8 de novembre del 2011

08/11/2011

Avui amb l’Eduard hem dut a terme dues activitats individuals. Per un costat hem fet la creació d’una història ben original per treballar el Nadal i per una altre banda hem realitzat un àlbum de fotos sobre el Nadal i l’Educació Infantil a partir d’un programa de gmail o google.


La primera activitat consistia en continuar una historia, és a dir, a partir d’un títol els membres del grup classe havien de continuar l’historia a partir de la nostra creativitat. He de destacar que ha estat una activitat molt original i creativa per dur-la a classe, ja sigui per nens/es d’infantil o per adults. Es una activitat que fa participar als infants i els hi crida l’atenció, perquè no es habitual fer-la. Normalment, fan les histories amb paper fer-la per ordinador els hi fa més il·lusió i els hi crida més l’atenció, això fa que hi hagi aprenentatge significatiu.

He de dir que durant la realització de l’activitat me posat nerviosa, ja que tothom volia escriure al mateixa temps i el programa es bloquejava i havies d’esperar que tothom acabes.

La segona activitat la de fer un àlbum de fotos sobre el Nadal consistia en buscar una fotografia i pujar-la en el programa de gmail. A partir d’aquí havies de buscar l’autor de la foto i posar el linck. Això ho hem fet amb la finalitat de posar una imatge dins del conte realitzat anteriorment. La imatge havia d’estar relacionada amb la frase o paràgraf que havies adjuntat al conte. L’activitat ha estat molt divertida i el programa era fàcil de manipular i de seguir. Per tant, he de dir que ha estat una activitat molt interessant on he après una altre recurs per utilitzar en un futur.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada