dijous, 24 de novembre del 2011

24/11/2011

La sessió d'avui hem treballat amb l’Àngels. Hem utilitzat el photoshop com setmanes pesades amb la finalitat de perfeccionar la nostra tècnica.
A la sessió hem aconseguit simetries exactes d'una imatge en concret, en aquest cas un retrat.

Hem treballat la manipulació de l' imatge d’un dels membres del grup. A nivell teòric, hem treballat retallar les imatges i poder tornar a enganxar-les. Per poder aconseguir aquestes imatges la mestra ens ha explicat metodologies basades amb el tractament de les capes i la creació de noves copies que, solapant una amb l'altre, invertint-les o posicionar-les en un sentit contrari es podia aconseguir les imatges anteriorment comentades.

Crec que si tot això s'aplica a nivell educatiu, es podria treballar la simetria que és el que hem portat a terme en aquesta sessió.
 
A nivell personal encara em queda molt camí per recórrer. Durant la sessió me sentit més còmode que en altres sessions. He de dir que ara ja coneix-ho el vocabulari del programa, no tinc tanta dificultats per trobar les coses i això em permet seguir millor la classe. To hi així, he de destacar que he tingut que cridar a la mestra més de dos cops, perquè tocava coses del programa que desprès no sabia com treure-ho. A més, amb les companyes del costat anaven manipulant coses que ens ofereix el programa. Ha estat una classe aprofitada i divertida.
Una de les coses que no hem queden del tot clara i que encara he de perfeccionar són les capes, ja que hem faig un embolic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada