dissabte, 12 de novembre del 2011

10/11/2011

Avui amb l’Àngels hem estat parlant de la tipologia de lletres, del color que és més idoni per a escriure un text, hem vist com es poden fer imatges amb diferents tipus de lletra i les possibilitats que aquestes et poden donar. D'altre banda, hem vist com depenent dels colors que utilitzes per escriure o el fons que li posis al text pot influir negativament o positivament a la lectura. Una de les coses que més m’’agradat de la classe són els quadres que es fan amb lletres. Aquest tipus d’activitat ho podem fer servir amb infants realitzant dibuixos amb diferents tipus de lletra o retallant troços de frases de diaris o revistes i a l’aula fer un taller de manualitats per crear els seus propis dibuixos.
Penso que aquest tipus d'activitat és molt interessant per treballar a l'etapa d'educació infantil, ja que potencia la creativitat, la imaginació i la motricitat fina.
A més, m'ha permès esbrinar noves tipologies de lletres com els símbols o també, descobrir quins colors són els més idonis per a treballar un text.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada