divendres, 4 de novembre del 2011

3/11/2011

Avui, amb en Eduard, hem creat un moodle de prova. Aquesta activitat m'ha apropat molt a un món que estem utilitzant diàriament a la universitat i que desconeixia totalment el seu funcionament. Es tracta dels entorns d'aprenentatge cooperatius com ara la plataforma moodle.

La posada en pràctica m'ha permès veure el funcionament que té el moodle des de la visió del professor, des de la creació d'activitats fins a la configuració del moodle en si.
Al principi ha estat una mica liós, però amb les pautes que ens ha donat en Eduard, hem pogut seguir perfectament el procés de creació del nostre moodle M'ha semblat molt interessant tot el procés de creació dels blocs que es poden afegir (calendari, rellotge, esdeveniments, etc.), creació de temes, incloure activitats d'altres programes com ara el JClic. Conèixer, en definitiva, tot el funcionament interior i el treball que comporta saber utilitzar un entorn com ho és aquest. Per tant, m'ha servit per a entendre com funciona per dins, el nostre moodle, la eina que ens acompanyarà al llarg de la carrera i esperem, que en un futur, la puguem fer servir nosaltres com a mestres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada