dimarts, 22 de novembre del 2011

22/11/2011

Avui amb el Joan Anton hem dut a terme les exposicions que portem preparant des del últim dia de classe.

La exposició consistia que cada grup havia de seleccionar un tema i preparar una exposició. El tema seleccionat per el grup TIC TAC ha estat la pissarra digital.

La exposició ha sortit força bé. Estàvem nervioses, pel fet que era la primera exposició formal que es duia  a terme en aquesta assignatura. A més, el fet de ser un vocabulari més tecnològic, ens feia una mica de respecte. A més, el professor va insistir que les diapositives del power ponit (programa utilitzat) no podien tenir masa lletra. Per tant, havies de seleccionar, entendre i planificar-te molt bé la informació per poder-la transmetre.

He de dir que estic contenta amb el resultat, ja que tots el membres del grup hem participat i hem donat tot de nosaltres. Si tingues que dir un aspecte negatiu, sobre la exposició, diria que hem durat molt poc temps comparats amb els altres grups. Potser perquè el nostre tema no era molt complex, però, tot hi així, m’ha semblat que era molt curta.

Per finalitzar, m’agradaria destacar que aquest tipus d’activitats (fer exposicions sobre diferents temes) penso que enriqueix molt la classe, ja que sortim de la dinàmica que el professor doni la matèria. El fet que sigui un alumne qui et doni una classe “teòrica” fa que l’atenció augmenti i que entenguis millor el concepte, ja que la persona que ho esta explicant s’ho a tingut que preparar abans, treballar el text, interioritzar-ho i entendreu per poder transmetre-ho a la resta de la classe.

 http://www.aulastic.com/arruquero/docu/exposicion_oral.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada