dimecres, 30 de novembre del 2011

29/11/2011

La sessió d’avui amb el Joan Anton l’hem dedicat a treballar per grups per prepara la proposta del projecte. El projecte l’enfocarem als canvis climàtics, un fet que ens va costar molt trobar, ja que hi havia moltes idees. Aquest decisió la varen prendre quan el Joan Anton ens va cridar per resoldre alguns dubtes i ens va guiar.
Treballar en grup sempre es enriquidor, perquè allò que desconeixes te’l pot explicar algun membre del grup o si algú no sap alguna cosa sempre li pots explicar o donar-li la teva ajuda. Mai havíem fer un projecte d’aquest tipus, és a dir, centrant-nos en utilitzar recursos com las TIC. Aquets fet ens motiva molt, perquè pensem en moltes activitats interactives on els infants puguin participar, etc.
Però no hem de oblidar que tenim moltes assignatures amb diferents treballs, i no tota l’atenció i el temps ho poden dedicar en aquesta assignatura, per tant, es va decidir fer una unitat didàctica divertida i innovadora, però que no es sortissin dels nostres límits.
Aquets tipus d’activitats també permet veure les habilitats que te cada membre del grup, ja que van sorgien idees com ara, dons jo se manipular el JClic i podríem fer...o jo se incorporar musica en aquest programa.. i això fa que hi hagi més motivació i ganes d’aprendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada